14 april 2010

Hverdagsantrekk


Jeg hadde nettopp en prat på trappen med min gamle nabo, som kom forbi på vei fra butikken. Hun komplimenterte meg for at var så elegant antrukket i dag. Hva har jeg på meg? En hvit T-skjorte fra Dressmann (Dressmann har noen utrolig gode T-skjorter, men det er også det eneste jeg kjøper der), over den en brun skjortegenser i ull fra Massimo Dutti (Sturegallerian i Stockholm for tre år siden), og ytterst en grå bomullsgenser fra danske Buksesnedkeren (kjøpt for mange år siden i en nå nedlagt herrekvipering her i hjembyen). De mørkelilla cordbuksene er også fra Massimo Dutti (Hegdehaugsveien i Oslo i fjor).
Dette er et ledig antrekk som jeg føler meg vel i til hverdags. Fortsatt er ikke våren kommet lenger enn at det kan være godt med litt ull, og så regulerer jeg temperaturen ved å ta den ytterste genseren av og på.
Skoene er et par mokkasiner fra finske TopMan som jeg av en eller annen grunn aldri har vært særlig fornøyd med, men som funker greit som tøfler. Som tidligere meddelt klarer jeg ikke å gå med tøfler, jeg må ha ordentlige sko på bena.

For den som lurer på det: På veggen bak meg er det kunst av (fra venstre) Ørnulf Opdahl, Tore Hansen og Bjørn Ransve. Under det lille svarte bildet av Tore Hansen et bilde av Margrete Reiten Danielsen, som nylig hadde utstilling i galleriet vårt. Flere av bildene hennes kan ses på Galleri Oksens Facebook-side HER.
Og i vinduet på kontoret mitt står Skule Waksvik-skulpturen som har gitt galleriet navn.

2 kommentarer:

  1. Det er første gang jeg er inne på Style-bloggen din, er jo nesten daglig inne å leser om litteratur og bøker, men altså, nå også om klær. Så morsomt at du skriver om andre ting også. Skule Waksvik er forresten fin, har ikke noe selv, men foreldrene mine har en padde...
    Hilsen Kirsten M

    SvarSlett
  2. Takk for kommentaren. Og takk for at du ble denne bloggens første følger. En begivenhet!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...