05 oktober 2010

Høstfarger


Her er en pologenser og en vanlig genser jeg fikk i posten i dag, fra Lands' End (fargene er litt for lyse pga blits, men ved hjelp av lenkene kommer man direkte til sidene hvor plaggene er presentert). Land's End er et amerikansk firma, men varene kommer fra England, så de har kanskje en avdeling der også. Pologenseren er burgunderrød og genseren «dark brown heather». Fargene er valgt ut fra årstid og kombinasjon med plagg jeg har fra før. Kvaliteten er bokstavelig talt til å ta og føle på, og de passet perfekt. Jeg var usikker på størrelsen, men valgte L fordi jeg regnet med at det var en litt stor L, og det viste seg å stemme.
Prisen var ikke avskrekkende, særlig fordi jeg benyttet meg av et tilbud. Amerikanske og engelske firmaer er veldig flinke til å sende mailer med nyheter og tilbud, slik at man stadig er orientert.

Jeg er generelt skeptisk til å kjøpe klær fra utlandet på nettet fordi det blir mye plunder og heft (og ekstra utgifter) hvis ting ikke passer og må byttes. Jeg har imidlertid vært heldig med skokjøp - de tre parene jeg har kjøpt, fra engelske nettbutikker - har passet perfekt. Og nå altså også heldig med disse to plaggene fra Lands' End.

Å kjøpe dressjakker, skjorter og ytterplagg på nettet tror jeg ikke jeg vil våge meg på, til det føler jeg at det blir for mye av et sjansespill med hensyn til passform og størrelse. Men sko og trikotasje har jeg til nå bare gode erfaringer med.

1 kommentar:

  1. love ur blog!! interestd in blogroll link xchnage with My Face Hunter ?? to increase blog traffic?
    email at: myfacehunter@gmail.com

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...