17 januar 2013

Gammelt og nytt i Stockholm
Interiør fra A. Marchesan


Via DETTE innlegget i den svenske bloggen Manolo (nederst på blogglisten til høyre), ble jeg oppmerksom på vintagebutikken A. Marchesan i Stockholm, med herreklær i klassisk stil fra 1920-årene og fremover.

Jeg har tidligere skrevet om en annen vintagebutikk med klassiske herreklær i Stockholm, nemlig Herr Judit. Derfra kjøpte jeg et par Hermès-slips i fjor, omtalt i DETTE innlegget. Jeg har kanskje også tidligere nevnt forretningen Rose & Born (nye klær), som for meg ser ut til å være en av de mest spennende herretøybutikkene i Skandinavia. Blant annet har de en forkjærlighet for dobbeltspente jakker!

Det virker i det hele tatt som om Stockholm er byen for den klesbevisste skandinaviske mann. Synd at byen ligger så avsides, men før eller siden tror jeg faktisk at jeg kommer til å ta en tur dit med det formålet å se på klesbutikker.

Rose & Born har egen blogg, se nederst på blogglisten. Bloggene til Rose & Born og Manolo er vel verd å følge med på (de oppdateres ikke automatisk, så de står alltid nederst på blogglisten, men begge er meget aktive blogger).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...