29 april 2012

Hermès
I går var det spennende innhold i postboksen, nemlig to Hermès-slips fra vintagebutikken Herr Judit i Stockholm. Jeg har lenge ønsket meg slips fra Hermès (se DETTE tidligere innlegget), og dessuten har jeg en privat liten «bruk mer slips»-kampanje for tiden.


Jeg brukte det ene slipset i dag, og jeg opplevde det som en ren nytelse å gå med. Et Hermès-slips er i ren silke, akkurat passe tynt/tykt. Man merker nesten ikke at man har det på seg, og det henger pent og uanstrengt på plass under jakken. Og så føler man seg utrolig velkledd i det, det gir det ekstra lille bidraget til selvtilliten som bare et virkelig vellaget og elegant plagg gir. Som sagt kjøpte jeg mine to på nettet fra vintagebutikken Herr Judit i Stockholm, en butikk jeg er blitt oppmerksom på gjennom svenske blogger om herreklær (se blogglisten). Slipsene kostet henholdsvis kr. 700 og kr. 800 svenske kroner, og de var i perfekt stand. (Norske priser henholdsvis kr. 624,30 og 712,50 takket være gunstig kronekurs).
Jeg hadde litt mailkorrespondanse med butikken i forbindelse med kjøpet, og servicen var upåklagelig. Blant annet fikk jeg et silketørkle (meget pent) som kompensasjon fordi butikken kom i skade for å oppgi lavere forsendelsesomkostninger enn de reelle for det ene slipset. Jeg vil anbefale et besøk hos Herr Judit, enten på nett eller fysisk. De har tre butikker i Stockholm. Så vidt jeg vet, finnes det ingen tilsvarende vintagebutikk med herretøy i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...