05 april 2010

Slips


Jeg er ingen storforbruker av slips, blant annet fordi jeg sjelden går med skjorte. Men av og til føles det "riktig" med skjorte og slips, og egentlig kunne jeg tenke meg å bruke det mer. Mer eller mindre bevisst kjøper jeg et slips i ny og ne med tanke på dette. Her er noen av slipsene jeg har i skapet.

5 kommentarer:

 1. Synes du har en pen samling slips til ikke-storforbruker å være. Slips nummer to og nummer fem fra venstre var riktig så pene. Forøvrig trodde jeg du var en "skjortemann", men så feil kan man altså ta.
  Jeg tror jeg bruker skjorte så å si hver eneste dag, sommer som vinter, mens slipset må nøye seg med å henge omkring halsen min litt sjeldnere. For eksempel annen hver helg.

  SvarSlett
 2. Jeg la også inn en orddelingsfeil, sånn for adspredelsens skyld. "Annen hver", du liksom ... sukk.

  SvarSlett
 3. Fine slips! Var i København i påsken og så en bok som fikk meg til å tenke på denne bloggen (dette var på danskenes versjon av mammutsalget); kanskje du kjenner boken? "Tøj til forretningsmanden" av Tor Andersen, mener jeg den het. Kanskje litt for elementær for deg, men ... (Ikke er du forretningsmann heller!)

  SvarSlett
 4. Sjeldnere enn sorte svaner: Så du troddde at jeg var en skjortemann. Og jeg trodde at du var en slipsmann.

  Anne C.W.: Den boken hadde jeg ikke hørt om. Takk for opplysningen. Jeg prøver å skaffe meg oversikt over hva som finnes på området, særlig på norsk, svensk og dansk. Og samleren i meg kommer nok til å kikke etter denne boken i Danmark.

  SvarSlett
 5. Hehe. Har faktisk en ganske så stilig samling slips om jeg må få si det; de burde kanskje brukes oftere? Men jeg har ikke tversoversløyfe! Tror jeg bare har hatt det én gang, til min konfirmasjon - 14 år, posete gråhvit dress med fæle skulderputer, magebelte og mokkasiner. Håret, tidsriktig langt i nakken og piggsveis på toppen - en ekte åttitallshelt! Usj, jeg hater åttitallsmoten! Det verste er at den ser ut til å komme tilbake (som alt annet) - jeg grøsser alltid litt inni meg når en eller annen passerer meg med rutete pastelljakke og hockeysveis. Men - jeg vet at de ler av meg også, der jeg slentrer forbi i "bestefarklærne" mine, hehe.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...