17 april 2010

Et barbert innlegg


Kall meg gjerne konservativ, men jeg har alltid ment at motoriserte gjenstander ikke har noe opp i ansiktet på folk å gjøre. Følgelig har jeg alltid bedrevet våtbarbering. Jeg har aldri eid en barbermaskin. Jeg er ikke så veldig fornøyd med Gilette-produktene på boks. Til jul fikk jeg en fin barberkrem på tube, og da det nå nylig var slutt på den, tok jeg en tur til Body Shop for å se hva de hadde. Deres utvalg av produkter for menn er ikke direkte imponerende, men det er jo mulig at det sier mer om menn enn om Body Shop. Den eneste barberkremen de hadde, var denne, av maca root. Dermed var det ikke snakk om noe valgets kval. Ikke vet jeg hva maca root er, men god var den.

3 kommentarer:

 1. Barbering vet jeg ingenting om, men kanskje du kan se hva de har her: http://www.loccitane.no.
  (Du må da velge "mann" i menyen!) Jeg liker L'Occitanes produkter; et steg opp fra Body Shop, kan man vel si. (For øvrig interessante sko-innlegg. Netthandelen øker eksplosivt, sies det, og det må vel skyldes spesielt dårlig utvalg i norske butikker generelt. Jeg har handlet mye på nett og har aldri blitt lurt eller snytt.)

  SvarSlett
 2. Jeg skal sjekke L'Occitane. Takk for tipset. Jeg har også bare gode erfaringer med netthandel. Med litt netterfaring og sunn fornuft ser man fort hva som er seriøst og ikke. De dager da netthandel var en suspekt og annenrangs handlemåte, er definitivt forbi.

  SvarSlett
 3. Godt å se at også du er en høvel-tilhenger (men jeg eier nå en skjegg- og hårtrimmer). Selv bruker jeg ikke skum, men et såpestykke (husker ikke navnet, men fåes hos de mest velluktende parfymerier med de søteste ekspeditriser), og kost med grevlingbust - alt plassert i et stilig stativ på badets hedersplass, ved siden av dassen.
  Men, - jeg orker rett og slett ikke å barbere meg daglig, her veksles det ofte mellom glatt barnerumpe og grizzly-helskjegg. Men når ansiktshårene jevnes med eh ... jorden, så legger jeg virkelig sjelen i arbeidet.
  God shave the Queen!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...