23 februar 2012

Uoppnåelige sko

Disse skoene så jeg nylig i DETTE innlegget på bloggen Guerreisms (i blogglisten). Jeg gikk rett på hjemmesiden til produsenten, Cole Haan, for å kjøpe et par, men neimen om Cole Haan sender utenfor USA. Dårlig gjort.

10 kommentarer:

 1. Et lite tips, som kanskje kan bringe deg nærmere Cole Haan-skoene, eller heller omvendt: Hvis du går inn på shopstyle.com (USA) eller shopstyle.uk, og så går inn ved enten det amerikanske eller britiske flagget på hovedsiden og velger først international shipping og så Norway, så får du når du søker på klær/sko etc. kun opp nettbutikker som sender til Norge. Dette er en genial side hvis man er ute etter et bestemt plagg, bare prøv og se selv! Men dyrt kan det jo bli ... Hilsen Anne C.W.

  SvarSlett
 2. Takk skal du ha! Fant riktignok ikke akkurat disse skoene, men uansett en interessant side.

  SvarSlett
 3. Et annet tips er å registrere deg på MyUS.com - Du får da en adresse i USA som varene blir sendt til, og så sender de varene direkte hjem til deg derfra. Ganske enkelt :-) Hilsen Claus

  SvarSlett
 4. Dårlig Service:)

  Ha en fin Lørdag

  SvarSlett
 5. Kan du få kjentfolk i USA til å stå som mottaker og siden få skoene sendt til deg?

  SvarSlett
 6. Det er en mulighet jeg undersøker.

  SvarSlett
 7. Litt sent, men ebay.com kan jo ofte hjelpe.

  http://www.ebay.com/sch/Mens-Shoes-/93427/i.html?_dmd=1&_nkw=Cole+Haan

  SvarSlett
 8. Nå kan du få kjøpt Cole Haan i Norge:) Sjekk YME universe på Paleet, Lillevinkel sko, Skabo i Bygdøy alle, Bogart Cosmo i Trondheim eller Capone i Molde. Kommer også til flere byer høsten 2015.

  SvarSlett
 9. Interessant. Takk skal du ha!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...